FAQ

Защо Bili MAG?

Bili MAG
Фокусираме се върху качеството. Всички стоки и продукти, които предлагаме са от утвърдени производители и марки.
Нека Ви помогнем, да внесете топлина във Вашия дом.

И тъй като нашият екип във всички свои занимания се е стремил към креативност, разглеждайки нещата от различен ъгъл, виждайки живота изпълнен с цветове и вкусове…
Бихме искали да споделим с нашите клиенти идеи и да предложим продукти с които да направят своето ежедневие по-практично и улеснено.
Освен търговската страна на нещата ние ще се опитаме да допълним по нещо от нас и да направим онези малки жестове, които ни носят удоволствие и усмивки!

Как да поръчам?

Избраните от Вас продукти се появяват във Вашата пазарна количка. Вие можете да променяте количеството на продуктите, да добавяте или да изваждате продукти.
Във всеки един момент във Вашата пазарна количка можете да видите всички избрани от Вас продукти, тяхната цена, както и общата им сума.

Стъпка 1 – Информация за избраните стоки

За да направите поръчка, е необходимо да влезете с потребителското си име и парола, или да въведете населено място за доставка, ако предпочитате да пазарувате като гост.
Посочете името на получателя и точен адрес за доставка – това може да бъде адресът, който сте дали при регистрацията си, или посочили като адрес за доставка, когато изберете да пазарувате като гост.

Стъпка 2 – Преглед на данните за поръчката и доставката и потвърждение

В този момент са видими Вашите данни, които ще бъдат записани като придружаващи Вашата поръчка. Ако сте регистриран потребител, тези данни ще бъдат взети автоматично от Вашия профил. Ако изберете да пазарувате като гост (без регистрация), тук ще трябва ръчно да попълните Вашите данни.
За да завършите Вашата поръчка на този етап е необходимо да я потвърдите. В момента на потвърждение тя ще бъде записана и ако сте посочили E-mail за връзка – на него ще получите потвърждение с подробно описание на Вашата поръчка.

Стъпка 3 – Избор на метод за плащане

Този етап присъства, само когато не сте избрали наложен платеж, като начин на плащане.
Това е моментът да изберете и посочите удобен за Вас начин за плащане (различен от наложен платеж).

ВАЖНО:

Проверете внимателно съдържанието на Вашата количка, информацията за плащане и доставка и инструкциите за поръчката (ако сте посочили такива).
Ако е необходимо да нанесете корекции, не пропускайте да ги направите.
След като натиснете бутона „Потвърди поръчката“, Вашата поръчка ще бъде приета и няма да можете да правите повече промени.
След като финализирате поръчката си, на електронния адрес, който сте дали при регистрацията си, ще получите имейл с цялата информация по поръчката.
Ако са необходими уточнения за условията или адреса на доставката, наш оператор ще се свърже с Вас по телефона.
След получаване на поръчката, се извършва проверка на посочения телефон за валидността й чрез потвърждаване на поръчката и адреса на който да бъде доставена стоката.

Поръчка

За да получите поръчаната от Вас стока, е необходимо да посочите името на получателя и точен адрес за доставка – това може да бъде адресът, който сте дали при регистрацията си, или друг адрес.

Моля, уверете се, че в рамките на работния ден, когато ще бъде доставена стоката, на този адрес ще бъдете Вие или друг човек, който сте упълномощили да я приеме.

Ако трето лице се ангажира с приемането и потвърждаването на получаването на поръчаната стока от името на първоначалния клиент, направил поръчката, последният няма право да върне стоката или да прави възражения относно доставката

След като финализирате поръчката си, на електронния адрес, който сте дали при регистрацията си, ще получите имейл с цялата информация по поръчката.
Ако са необходими уточнения за условията или адреса на доставката, наш оператор ще се свърже с Вас по телефона.

ВАЖНО! Ако сте платили предварително по банков път или с кредитна карта, не дължите плащане на куриера. В този случай отворете пратката веднага след като я приемете. В случай че стоката е повредена, куриерът е длъжен да напише пред Вас двустранен протокол, който ще гарантира повторното изпълнение на поръчката Ви.
Свържете се с нас на телефон: 0877 710 717, или ни пишете на имейл: contact@bilimag.bg,  за да ни информирате за случая.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛОВИЯ

Посочването на непълни или неверни данни в профила на клиента прави поръчката невалидна и тя не обвързва www.bilimag.bg с изпълнение.

Ако предварително платена стока е изчерпана, оператор на „Bili MAG“ се свързва с клиента и предлага нова дата за доставка или възстановяване на платената от клиента сума в срок от 5 работни дни.

Bili MAG ВИ ПОЖЕЛАВА ПРИЯТНО ПАЗАРУВАНЕ!

Как се плаща?

Когато правите поръчка, всеки път имате възможност да избирате удобния за Вас начин на плащане.
Ако имате инструкции и коментари по поръчката, можете да ги напишете в полето „Допълнителни указания“.
Ако искате да Ви бъде издадена фактура, попълнете данните в съответния формуляр. Фактурата може да бъде разпечатана веднага след като се потвърди плащането или ще бъде изпратена заедно с поръчаната от Вас стока.

Начини на плащане:
– с наложен платеж (плащане на място)
– с плащане по банков път
– с кредитна или дебитна карта, през системата на PaySera;

Заплащането на дължимата сума от клиента или от трето лице от негово име, по банков път, става предварително, на сметка:

В лева
Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД
Клон: София Западен парк
IBAN: BG27 UNCR 7000 1523 0768 03
BIC: UNCRBGSF
Получател: Биляр Трейд ЕООД

Ние от Bili MAG ще Ви изпратим продукта чисто нов, в оригинална опаковка.

Ние от Bili MAG не начисляваме скрити такси! Крайната сума за плащане e цената на артикула + включена БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА. Ние никога няма да изискваме от Вас повече пари, отколкото е стойността, посочена на Вашата поръчка!

Ние от Bili MAG гарантираме всички Ваши права, предвидени в Закона за Защита на Потребителите и Ви насърчаваме да бъдете активни потребители!

Ние от Bili MAG ще пазим стриктно Вашите лични данни и не допускаме трети лица да имат достъп до тях.

Доставка

Доставките се извършват от куриерска фирма «Спиди».

Безплатна доставка над 100 лв.>>>за цялата страна>>>
Доставките над 100 лв. са безплатни за територията на Република България.

Доставките под 100 лв., са фиксирани за територията на Република България, и са на стойност 6.00 лв.

За срока на доставка ще бъдете уведомени, когато направите вашата поръчка.

* Сроковете се отнасят за поръчки, направени до 15.00 часа. Срокът за доставка на поръчки, направени след 15.00 часа, се удължава с един работен ден.
* При извънредни обстоятелства и независещи от нас причини, сроковете за доставка е възможно да не бъдат спазени.
* Ако ние не сме в състояние да изпълним Вашата заявка, поемаме отговорността да се свържем с Вас и да Ви информираме. В случай че сте платили предварително, ние сме задължени да възстановим платената от Вас сума в срок от 5 работни дни.

Доставки не се извършват в неделя и на официални празници.

Връщане на закупена стока

Всеки потребител има правото да върне поръчаната стока в срок от 14 работни дни след получаването й, ако стоката отговаря на следните условия:
– няма механични повреди;
– с оригиналната си опаковка е и има търговски вид;
– придружена е от приложената гаранционна карта, съпътстващите я документи и аксесоарите, с които е била получена.
Купувачът трябва да се свърже с оператор на www.bilimag.bg на телефон 0877 710 717 и да съобщи за отказа си. „Биляр Трейд“ ЕООД се задължава да възстанови заплатената за стоката сума в срок от 5 работни дни от датата, на която тя е получена обратно, или да я подмени. При направена покупка с карта, връщането на суми е с кредитна транзакция по картата, с която е направена покупката. Разходите по транспортирането са за сметка на купувача.
В случай, че клиентът получи стоката във вид, несъответващ с условието за доставка, или друга стока, различна от поръчаната, „Биляр Трейд“ ЕООД подменя стоката, като поема разходите по доставката, или възстановява платената от клиента сума.
При установяването на фабричен дефект след изтичането на 14-дневния срок и преди изтичането на гаранционния срок, купувачът може да даде стоката за ремонт в сервиз съгласно гаранционните условия на съответната фирма производител.
Ако предварително платена стока е изчерпана, оператор на www.bilimag.bg се свързва с клиента и предлага нова дата за доставка или възстановяване на платената от клиента сума в срок от 5 работни дни.

Ако трето лице се ангажира с приемането и потвърждаването на получаването на поръчаната стока от името на първоначалния клиент, направил поръчката, последният няма право да върне стоката или да прави възражения относно доставката.

Гаранция

Всички стоки предлагани в  www.bilimag.bg  са предоставени от официални представители и вносители.
Всички стоки, които подлежат на гаранционно обслужване, са придружени от необходимите документи с информация за срока, условията и мястото на гаранционнo обслужване. За повечето електрически уреди той е 2 години. За гаранционно обслужване клиентът може да се обърне към съответния  сервиз, отбелязан на гаранционната картал. Гаранционните уловия са съобразени с наредбите и изискванията на ЗЗП (Закон за защита на потребителите).