Общи условия за доставка

Безплатна доставка за цялата страна, при закупени продукти на стойност НАД 100 ЛВ., доставките се извършват от куриерска фирма «Спиди».
Доставките ПОД 100 ЛВ., са фиксирани за територията на Република България, и са на стойност 6.00 ЛВ.

За срока на доставка ще бъдете уведомени, когато направите вашата поръчка.
Доставката е в рамките на 7 работни дни (до 7 работни дни, стремим се да доставим, възможно най-бързо)

* Сроковете се отнасят за поръчки, направени до 15.00 часа. Срокът за доставка на поръчки, направени след 15.00 часа, се удължава с един работен ден.
* При извънредни обстоятелства и независещи от нас причини, сроковете за доставка е възможно да не бъдат спазени.
* Ако ние не сме в състояние да изпълним Вашата заявка, поемаме отговорността да се свържем с Вас и да Ви информираме. В случай че сте платили предварително, ние сме задължени да възстановим платената от Вас сума в срок от 5 работни дни.

Доставки не се извършват в неделя и на официални празници.

ВНИМАНИЕ:

За да получите поръчаната от Вас стока, е необходимо да посочите името на получателя и точен адрес за доставка – това може да бъде адресът, който сте дали при регистрацията си, или друг адрес.
Моля, уверете се, че в рамките на работния ден, когато ще бъде доставена стоката, на този адрес ще бъдете Вие или друг човек, който сте упълномощили да я приеме.

Ако трето лице се ангажира с приемането и потвърждаването на получаването на поръчаната стока от името на първоначалния клиент, направил поръчката, последният няма право да върне стоката или да прави възражения относно доставката

След като финализирате поръчката си, на електронния адрес, който сте дали при регистрацията си, ще получите имейл с цялата информация по поръчката.
Ако са необходими уточнения за условията или адреса на доставката, наш оператор ще се свърже с Вас по телефона.

ВАЖНО!

Ако сте платили предварително по банков път или с кредитна карта, не дължите плащане на куриера. В този случай отворете пратката веднага след като я приемете. В случай че стоката е повредена, куриерът е длъжен да напише пред Вас двустранен протокол, който ще гарантира повторното изпълнение на поръчката Ви.
Свържете се с нас на телефон: 0877 710 717, или ни пишете на имейл: contact@bilimag.bg,  за да ни информирате за случая.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛОВИЯ

Посочването на непълни или неверни данни в профила на клиента прави поръчката невалидна и тя не обвързва www.bilimag.bg с изпълнение.
Ако предварително платена стока е изчерпана, оператор на „BILIMAG“ се свързва с клиента и предлага нова дата за доставка или възстановяване на платената от клиента сума в срок от 5 работни дни.

BILIMAG ВИ ПОЖЕЛАВА ПРИЯТНО ПАЗАРУВАНЕ!
🙂